Qui Som a Cercles

El nostre equip de professionals

El millor actiu de CERCLES VILASSAR es concentra en el seu capital humà, en la varietat dels seus professionals, tant per les seves experiències pràctiques com pel seu coneixement; un equip pluridisciplinari en els diferents àmbits de gestió del nostre centre.

El centre de Psicologia i Logopèdia Cercles, està format per un equip multidisciplinar de professionals amb més de 15 anys d’ experiència en el camp de la psicologia i la logopèdia.

La formació especialitazada en el camp de la psicologia infanti i juvenil, psicologia d’ adults, psicopedagogia i logopèdia de cada un dels professionals del nostre equip, així com la constant formació continuada a través de congressos, jornades i seminaris que rebem per actualitzar-nos en les últimes novetats en diagnòstics clínics i tractaments, ens permet oferir una atenció personalitzada als nostres pacients amb una elevada professionalitat.

Som un centre actiu, amb constant formació i actualització en les últimes novetats en el camp de la psicologia i la logopèdia, el que ens permet disposar del últims tests diagnòstics per realizar diagnòstics amb elevada presició clínica i de materials específics per realitzar tractaments de qualitat, on vetllem per la millora i benestar dels nostres pacients.

El centre consta de quatre àrees especialitzades en:

Psicologia infantil i juvenil

A l’àrea de psicologia infantil realitzem diagnòstic i tractament en el Trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat o TDAH, pors, ansietat de separació, inseguretat, baixa autoestima, inhibició, tristesa, trastorns del comportament, agressivitat, habilitats socials, bullying, control dels esfínters: enuresi i encopresi, TEA, trastorns de la conducta alimentaria i pautes psicoeducatives a totes les edats.

Psicopedagogia

A l’ àrea de psicopedagogia fem diagnòstic i reeducacions psicopedagògiques en dificultats d’aprenentatge com TDAH, dislèxia, retard de lecto-escriptura.

Psicologia d’ Adults

A l’àrea de Psicologia d’adults realitzem psicoterapia en casos d’ansietat, crisis d’ansietat, trastorn obsessiu-compulsiu, estrès, separacions i divorcis, trastorns de la personalitat i depressió.

Logopèdia

A l’ àrea de logopèdia fem diagnòstic i tractem els trastorns de la parla com dislàlia, retard en la parla, trastorns i retards del llenguatge, disfàsia, afàsia, disfèmia, deglució atípica, alteracions de la veu, disfonies, teràpia miofuncional, dislèxia, disgrafia i disortografia.

Laura Raich
Directora i Psicòloga
Laura Raich
93 754 22 27
Maribel Xufre
Psicòloga
Maribel Xufre
93 754 22 27
Jennifer Bona
Psicòloga
Jennifer Bona
93 754 22 27
Sandra Rivera
Logopeda
Sandra Rivera
93 754 22 27