Centre de Psicologia i Logopèdia a San Pol de Mar

Centre de Psicologia i Logopèdia a San Pol de Mar

La proximitat del nostre centre a San Pol de Mar permet poder rebre pacients no només de Vilassar de Mar sinó també de San Pol de Mar.

El Centre de psicologia i logopèdia Cercles ofereix ara també el servei de logopèdia a domicili a la població de San Pol de Mar. Ens desplacem al domicili del client i ens adaptem els seus horaris, d’aquesta manera evita desplaçaments i tot resulta més còmode. No obstant, la primera visita es realitza al nostre centre ubicat a Vilassar de Mar però sense cap cost per el client. D’aquesta manera explicarem com treballem, detallarem horaris i honoraris.

Treballem en equip i la formació especialitzada dels professionals del nostre centre, ens permet aportar a cada cas el millor servei i l’ atenció necessària que requereix cada pacient en les àrees de la psicologia infantil i juvenil, psicologia d’ adults, psicopedagogia i logopèdia.

En l’ àrea infantil, tant en el departament de psicologia, psicopedagogia com logopèdia, treballem de forma coordinada no només amb l’ entorn familiar directe del nen, sinó també amb les escoles del nen a San Pol de Mar. La coordinació entre l’ escola i el psicòleg o logopeda, és bàsica per la millora global del nen, tant en problemes d’ aprenentatges, conductuals o emocionals. És per això que nosaltres ens desplacem personalment a les escoles dels nostres pacients a San Pol de Mar.