centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro
centro

Mètode Glifing

Psico

 

  • Mètode Glifing
  • Logopedia a domicilio
  • Psicologia Infantil
  • Psicopedagogia
  • Logopedia

Centre de Psicologia i Logopèdia

El centre de Psicologia i Logopèdia Cercles és un espai multi-disciplinar de professionals especialitzats en l’assessorament, avaluació, diagnòstic i tractament de problemes vinculats a la psicologia, l’ aprenentatge i la logopèdia.Psicologia Mataró

El nostre objectiu és donar resposta a totes aquelles necessitats i problemàtiques que interfereixen de forma significativa en la vida diària de les persones, millorant el seu benestar personal i la qualitat de vida de nens, adolescents i adults.

Cada àrea de treball del nostre centre està formada únicament per professionals amb una formació altament especialitzada en el camp de la psicologia infantil i juvenil, la psicopedagogia, la psicologia d’ adults i la logopèdia, permetent-nos fer uns diagnòstics i tractaments amb una elevada professionalitat.
El centre de Psicologia i Logopèdia Cercles, disposa de l’ autorització pel Departament de Salut com a centre sanitari i està inscrit en el Registre Sanitari de la Generalitat de Catalunya.

Col•laborem amb les mútues: Medifiatc, Mútua General de Catalunya, Aliança, Generali i amb l’ empresa Más vida red.

Oferim els nostres serveis a Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Mar, Premià de Dalt, Mataró, Òrrius, Argentona, Dosrius, Masnou, Alella, Teià, Montgat, Llavaneres, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Granollers, La Roca del Vallès. Oferim atenció domiciliaria en l’ àrea de logopèdia.

Mutuas Cercles Vilassar